Bara så ni vet

Jag har nu beslutat mig för att inte förlänga mitt år. Jag kommer alltså jobba min sista dag den 23:e januari, sen blir det en resemånad i USA! Vart det blir är inte klart. Men jag kommer i alla fall hem i februari :)

Det har varit ett tämligen lätt beslut att ta. Jag känner att ett år räcker gott och väl. Det finns många fördelar med att vara au pair, men också de som är mindre bra. Det tåls att skriva om, men inte idag. Sen längtar jag hem<3

Jag har såklart tänkt på hur det skulle vara att förlänga, hur länge i så fall, och så vidare. Men det här beslutet känns bra för mig!

Här några pics från min födelsedag(!):




Blommor och blader från Fredrikssons!

Glad nyhet!: kronprinsessan Viktoria och prins Daniel ska ha barn i mars! Det blir spännande :)

Takecare!

Kan knappt bärga mig!

Jag känner mig som ett litet barn inför julafton! De senaste dagarna har brevlådan innehållit diverse storlekar på paket och kort där adressaten är Emelie Fredriksson. Kul va?! Jag har samlat allt i en hög som ligger och väntar på mig på skrivbordet :)

Inatt till och med drömde jag att det var min födelsedag, en dag för tidigt.. Haha. Ett av paketen jag fått ska tydligen öppnas redan idag med. Spännande!

Här bjuder jag på en bild från då mina au pair- vänner hade ett surprise birthday party för mig för någon vecka sen :)

De hade sagt att vi skulle grilla.. Svarade konstigt på mina sms gjorde de också under dagen.. Haha, luriga vänner man har :P

Hörssnartigen!

Några rader den 7:e augusti

Det var visst inte igår jag loggade in här senast insåg jag precis. Ska sanningen fram vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Vad vill ni läsa om? Veckorna rullar på, snart är det nästan höst, om bara någon vecka min födelsedag, min 7- åring blir 8, min värdmamma fyller år, osv osv. Mycket som är på g. Jag känner rent allmänt lite stress och ångest över om jag kommer att hinna med allt jag vill göra också. Jag behöver läsa 3 till credits. Kommer jag ha råd med allt?

Idag har jag skypat med min bästa familj, blir så glad av att se er hörni<3 Ikväll jobbar jag då värdisarna ska på konsert.


Här är jag och sis på Harry Potter- bio! Denna bild stoltserar som bakgrundsbild på min dator, blir lika glad inombords när jag ser den :)

För övrigt har jag ett musiktips till er:

http://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w&feature=player_detailpage

Kolla in!

Imorgon är det dags för Annika att ta flyget över denna sidan Atlanten och åka på au pair- skola, sen blir det Wellesley nästa! För er som inte vet ligger Wellesley en timme ifrån Boston ungefär, fast istället för norr om så väst om staden. Om du läser detta, Annika, så vill jag önska dig lycka till och ses snart!

New York och systerbesök måste komma upp kommande vecka. Så är det bara.

Overandout<3

RSS 2.0