6 månader, baby!

Det är ofattbart, men jag är halvvägs nu. Har gjort hälften av mitt au pair- år :) Jag undrar lite tyst, redan? Men ja, så är det.

Ibland är det segt, ibland flyger tiden. Men det ska bli fint att komma hem igen! Punkt.

Jag kan inte nog poängtera hur nice det är med sommar här! Havet ligger supernära, stranden bara väntar på en :) Den här veckan har jag vart vid antingen poolen eller stranden 6/7 dagar. Det ni! Igår fick jag sota för det dock.. Blev för många timmar i strålande sol, så jag ser ut som en räka ungefär..

Hur som helst, för att återgå till ämnet. Det är såklart jag längtar hem. Till Sverige, till familjen, till vännerna.. Men jag är glad att jag har tid för att upptäcka fler saker här under resterande tid :) Jag är inte färdig än.


Kissemiss<3

Overandout

20 juli 2011

Hallå där! Hoppas att ni har det finfint där hemma :) Det har jag här. Solen skiner, jag tar med pojkarna till poolen, äter glass och simmar på YMCA på fritiden. Det är livet det.

För några dagar sen var jag inte alls glad i hjärtat, syster hade åkt hem, familjen köpt hundvalp och jag hade ångest över att börja jobba igen efter en veckas semester.. Men det gick ju bra det med. Mina känslor går upp och ner, ingen dag är den andra lik och det händer så mycket hela tiden. Men för tillfället är det kanon i alla fall.

Tänkte passa på att be om ursäkt för de mail jag inte har svarat på på X antal veckor, svar kommer snart!

För uppdatering om Lisas besök, håll ut! Det kommer. Här kommer en bild från New York;


Är staden fantastisk eller är den fantastisk?! Mer kommer..

Just nu ligger jag i soffan, äter fruktsallad och tittar på Måns i Allsång på Skansen. Visst är han ganska bra ändå?! Klart det inte är Berghagen.. Men han gör det bra trots det ;)

Så där, nu ska jag fortsätta titta. Hörs!

Overandout

Tystnaden som uppstår när syster åkt hem..

Är så glad att du var här<3 Men det är jobbigt att du åkte hem igen :P

Overandout

Lisa är här!

Nu är hon här hos mig. Jag kan inte fatta det, samtidigt som det känns så jättenaturligt!

Jag hämtade henne på flygplatsen igår kväll, det var fantastiskt att se henne igen :) Kändes som igår, fast ändå inte (därav tårarna..;)). Vi tog tunnelbanan till Quincy Market inne i Boston och åt pizza, bara hade det bra och tog det lugnt. Sen blev det tåg hem igen och vi var i Gloucester vid midnatt.

Idag sov vi ut, Lisa hade tagit med sig paket som om det vore julafton! Jag känner mig hedrad :) Stort tack för allt, ni vet vilka ni är :D

Nu är det nog dusch- och frukostdags.

FrånenlyckligEmelie

RSS 2.0