Med 3 dagar kvar

Som rubriken lyder har jag endast 3 dagar kvar tills jag flyger till Los Angeles och varmen! Min resekompis informerade mig igar kvall om att vi kan vanta oss 20- 24 grader i L.A.! Jag blev sa glad nar du skrev det, Sofie! ;)

Jag uppdaterar verkligen inte ofta, men vill i alla fall att ni ska fa en uppdatering om hur det ser ut just nu! Idag ar det lordag, jag ar ledig (!), jag har en arbetsdag kvar som au pair. Mandag blir sista dagen jag jobbar, den blir ocksa speciell da min vardfamiljs nya "babysitter" ska ha befalet. Jag far val slappna av lite och njuta typ :) Min vardfamilj har alltsa bestamt sig for att ha en baysitter for atminstone ett tag, hon kommer enbart att jobba eftermiddagar. Det blir saklart annorlunda for barnen da hon inte kommer att bo i huset. Det ar en konstig kansla att veta att nagon annan ska gora mitt jobb framover.

Sa, hur kanns det da? Det kanns for tillfallet bra, lite konstigt, jag kan kanna att jag kommer sakna familjen, jag kan ha tankar som att "har jag gjort allt jag vill under mitt ar?". Det ar blanadade kanslor med andra ord. Men vad jag framfor allt kanner ar att jag ar sa forvantansfull infor resemanaden som borjar pa tisdag!! Jag behover semester. Det ska bli sa roligt att se nya platser i USA och dessutom tillsammans med nagon man star sa nara :)

Vaskorna star halvt packade pa golvet i mitt rum, jag skriver ut flygbiljetter, letar upp info vi kommer att behova for det vi vill se och uppleva framover.. Jag skriver tack- kort, planerar middag med kompisarna och njuter lite extra de sista dagarna i Gloucester.

Haromdagen fick jag min flygbiljett hem till Sverige med! Det var en lattnad, har gatt och funderat pa det, har inte kunnat planera de sista dagarna forran jag vetat mitt avresedatum, men nu vet jag och kan planera in vad jag vill gora aven da!

Onska mig lycka till ;)

XoxoEmelie

RSS 2.0