3 ynka dagar kvar

Jag längtar ihjäl mig! Om 3 små dagar är min syster här hos mig!!! Det ska bli kul. Dagarna segar sig fram när man väntar på nåt bra, men det är det värt. Väntar på dig, honey bee!

So long,

Dagens insikt (er)

Igår tog jag med min minsting till YMCA för att simma och ha lite kul i bassängen. Det var skitskoj! Jag fattar inte att jag inte gjort det tidigare :P Vi plaskade runt, hoppade från trampolinen och simmade under vattnet..

I alla fall, jag har liksom inte tänkt så mycket på det innan, men. Barn blir grymt hungriga efter att ha badat! Vi åt lite lätt innan vi åkte, men det var visst väldigt hungrigt efter dryga timmen i bassängen. Det ska jag komma ihåg till nästa gång. Galet alltså.

För övrigt måste jag skicka en stor eloge till alla föräldrar! Ni jobbar så hårt, sen när ni kommer hem vill barnen bara ha mat och pengar. Typ. Var jag sån? Jag är hursomhelst imponerad :)

Idag går mina pojkar på sommarlov. Nästa vecka min 13- åring. Det blir skoj, men intensivt. Sånt pågår alltså i min vardag.

Förresten har jag glömt skriva att jag var hos frisören för ungefär en månad sen. Resultat:


Krampåer

New York City, baby!

För ett par helger sen åkte alltså jag, några kompisar till mig härifrån, Linn (!) och en kompis till Kristina till det stora äpplet! Vi hade fått lov att bo i Kristinas värdfamiljs lägenhet som ligger på 5:e avenyn (mycket centralt!). Så det var 7 tjejer i en 2:a, det går det med :)

Vi besökte Times Square, Central Park, New York Public Library, den kända tågstationen, Brooklyn bridge, en svensk godisbutik! Må hända att jag glömt något. Här lite pics:


Times Square


Jag gillar denna bilden. Mitt i allt kaos som pågår omkring står Linn där så lugnt och fint!

För första gången besökte jag Central Park, som för övrigt är enorm!! Jag skulle lätt gå vilse där. Kan ju tillägga att vi var i N.Y.C under en otroligt varm helg, så Central Park var inte tom så att säga..


En bild från parken.


Tycker bilden är så härlig! Den visar verkligen hur Central Park liksom är insprängd mitt i staden.
En annan sak jag insåg under vistelsen där var hur jag saknade havet. Var svalkar man sig i New York, liksom?!


Brooklyn bridge, dvs bron som går mellan Manhattan och Brooklyn.






Upptäckte en fin park nära Times Square :)


New York Public Library


Vi åkte med den förbaskade tunnelbanan (den drev mig galen för de där maskinerna där man matar in pengar inte ville göra som jag ville). Tunnelbanesystemet i N.Y.C är enormt, man fick ta sig tid till att fundera ut vilken färg på linje man skulle med, osv. Men det gick bra för oss :) Är glad för att mitt lokalsinne hjälpte oss några gånger med, är bra att ha!


Lägenheten vi bodde i under helgen hade högst upp i byggnaden roof top, så vi var där uppe och tog lite bilder :)


Långt där nere är trafiken, coolt ju :)
(Mamma, jag börjar likna dig mer och mer, inte sant..?!)


En byggnad i Brooklyn. Vet inte riktigt vad som händer där inne, men ville ha med den :)


Rockefeller Center


Det var på lördagkvällen, jag och Linn är ute och promenerar.. Vi ser både den stora tågstationen och Rockefeller Center på håll. Kul!


Vi tog oss till West Village, södra delarna av Manhattan, och letade upp den svenska godisbutiken Sockerbit! Det var lycka det. Vi betalade dyrt för lösgodiset, men det var det värt :)


!!! Tror dock bara en av kassabiträdena pratade några ord svenska. Så helsvenskt var det inte. Jag hittade också pärlsocker som fick följa med mig hem!


Jo, det glömde jag ju säga! Bussen jag åkte med från Boston anlände i Chinatown! Så spenderade några timmar där. Det kändes lite som att vara hemma :) Jag och Rosa satt och pratade och åt körsbär och äkta kinamat vid en lekpark där det lekte massa kinesiska barn. Saknade dock honey bee lite extra när jag var där.

Vi hade en fanstatisk helg i New York! Vi fick uppleva mycket. Men det var också mindre roli

Dagen D

Idag händer det! 10:e juni 2011- studenten för bästaste syster yster. Tänk att du klarat 12 år i skolan! Alla lyckönskningar till dig<3

För övrigt känns det svårt att hålla mungiporna uppe idag, tycker jag. Det finns inget jag hellre vill än fira den stora dagen med den nybakta studenten själv.. Känner mig världssämst som inte är där. Skulle kunna simma över Atlanten för att komma hem.

För att bli lite positiv igen då.. Tänker tillbaka lite på när jag själv tog studenten med mina klasskamrater i SPAF3A för 2 år sen. Vilken dag! Vid denna tiden hade vi åkt flak och skulle hem och firas av släkt och vänner. Sen väntade en helkväll ute med alla andra studenter i Jönköping :) *minns och ler för mig själv*

Hur som helst, önskar att du har en fantastisk dag, syster! Njut.

Puss&kram


Så glad, så glad, så glad!

Om ca. 3 veckor befinner sig finaste syster hos mig här i Amerikat! Kan ni fatta?! Helt underbart. Som jag längtar <3

Det gör mig grymt lycklig.

Lyssnar just nu på Per Gessle och har nog över 25 grader ute. Skönt!

Kram på er

Sablar!

Jag fick ett fästingbett häromdagen.. Fästingen verkade inte äta (ordvalet:P) och liksom bara satt där.. Igår försvann den. Idag är det rött runtomkring där den satt. Det kliar lite. Vad göra?

Blir nog förmodligen doktorn..

Det finns tydligen en hel del djur av den sorten i regionen.. Fantastiskt! Och jag som trodde folk överdrev, nu vet jag.

Ledsen för ett lagom intimt inlägg, hehe :P

Kramis

RSS 2.0