Det narmar sig..

Jag skulle kunna syfta pa julen, for den narmar sig med stoorsteg! Men jag syftar denna gangen pa min hemresa. Har nu enbart 2 manader kvar av mitt au pair- ar. Lycka. Det ar skont, pa flera satt. Men man far inte glomma den langa resa jag har haft (som inte ar over annu). Jag har lart mig sa otroligt mycket, om mig sjalv, om barnen, rutiner, en annan kultur, battre engelska, lart kanna vanner fran flera olika varldsdelar- som jag aldrig skulle lart kanna annars! Det har vart stunder av hopploshet, langtan, ilska men ocksa stunder av otrolig lycka, kansla av samhorighet och lardom.

Jag langtar hem. Jag ar redo. Jag ar fysiskt redo att komma hem, men inte mentalt. Forst maste jag knyta ihop min ryggsack och saga hej da.

For att inte vara sa serios kan jag ju skriva nagra rader om min resemanad! Det fungerar sa att man jobbar som au pair i ett ar, med 2 veckors betald semester, efter aret tillater mitt visum mig att resa fritt i USA i en hel manad om jag vill det. Sa det kommer jag att utnyttja saklart! Det hade ju vart hemskt trakigt att resa ensam, sa Sofie kommer over och upptacker USA med mig! Vi mots i Los Angeles och ska se oss omkring i Kalifornien, forhoppningsvis aven Las Vegas samt Grand Canyon :D Efter Kalifornien aker vi till New York City och upplever allt staden har att erbjuda. Later val bra?!

For ovrigt ger jag mig sjalv en orfil for att jag ar sa dalig pa att uppdatera bloggen, haha.

Sedan sist jag skrev har jag i alla fall firat Halloween, jag och pojkarna gick och "trick or treatade" i ett bostadsomrade intill varat. Folk var sa otroligt mycket trevligare och givmildare an vad jag forvantat mig, I Sverige ar det inte alls som har pa sa satt :) Forra veckan firade vi Thanksgiving har i USA, en otroligt fin hogtid (kan vi adoptera Thanksgiving, Sverige?). Jag och min vardfamilj akte ner till det stora applet (NYC) forra tisdagen fram till sondagen. Forutom att fira Thanksgiving med min vardmammas bror med familj hann vi med en hel del annat. Vi var ute pa on dar Frihetsgudinnan star, vi var pa Ellis Island dar manga immigranter fran bl.a Europa och Afrika kom till innan de akte in till staden (man sag till att de hade ratt papper med sig, pengar, undersoktes av lakare dar mm, det var tankvart), vi var pa minnesplatsen for 9/11, promenerade over Brooklyn- bron, var pa Natural Museum of History, promenerade i Central Park samt var uppe i Empire State Building! Pa 102:a vaningen. Det ni!!

De narmsta planerna for veckan ar Starbucks- mote med au pairerna i min grupp ikvall. Alltid kul :) Sen till helgen blir det svensk (!) julmarknad inne i Boston, hoppas jag traffar Annika och Malin dar da med :) Ska bli sa harligt med lite svenskt julkansla. De kommer aven att ha ett lusse- tag dar Annika ska vara med i. Pa eftermiddagen ska jag traffa flera kompisar i Boston, bl.a min bastis som var i rematch och flyttade igar (buhuu). Tur hon inte flyttade langre an sa har. Pa sondag drar vi nog ivag nagra stycken till IKEA for julbord och julmatsinhandling. Ar inte jattefortjust i julmat egentligen, men jag betalar sa garna for kanslan ;)

Jag Skypade med familjen i sondags, Linn igar.. Ni andra! Vad hander i er vardag?:)

Puss&kram

RSS 2.0